Iz inata (Bosnian Edition)

, , , , andReturn to books

A Message from Azemina Klobodanovic


Your life from at the very beginning can be ended or if some higher power, and maybe you do out of spite to continue it. This book, as opposed of the previously published with the title ''Out of spite – Iz inata'', is written in Bosnian language, so it is available those readers who understand only the Bosnian, Croatian or Serbian language.


Click Image to Purchase Book

           


Author:


Price: $10.99


Pages: 174


Rank: 2,019,647


ISBN: 1537182757


Publication Date:


Publisher: CreateSpace Independent Publishing Platform


Description:
Inat je spoj tvrdoglavosti, odlučnosti i upornosti.
Neke stvari radimo ili ne radimo u inat nekome, u želji da muse osvetimo, da mu naudimo, jednostavno se inatimo.
Inat je i dobar jer nas tjera da prevaziđemo svoje sposobnosti i pomjerimo granice mogućeg. Pruža nam potrebnu snagu kako bismo ispunili vlastita očekivanja, ciljeve. Treba se zainatiti sebi i drugima (na pozitivan način) i pokazati da možemo ostvariti svoje snove, savladati prepreke i doći do svog cilja. Inat ti daje snagu, vjetar u leđa i potiče na bolje.
Ova knjiga govori upravo o tome, bolje reči o inatu Bosanske žene koja je od svog života napravila nešto što u njenom okruženju niko nije. Njeno djetinjstvo i dalji životni put bili su jako teški, ali jakom voljom, onom pravom, čistom i iskonskom, uspjela je da ostvari svoje snove, da bude uspješna poslovna žena, dobra supruga i majka i da svojoj djeci pruži daleko bolji život nego što je bio njen.

 


back to top